LifestyleModa i ljepota

Mašne – detalj koji ne smiješ propustiti ovog proljeća

Zavladale su modnim svijetom, od crvenog tepiha i modnih editorijala, pa sve do ponude u popularnim high street trgovinamava

Mašne su nas osvojile još prošle godine u proljetnoj sezoni kada se svaki put pojave iz prašine podsjećajući nas kako su još uvijek tu. Moramo priznati kako nam je to doista drago jer one predstavljaju najromantičniji proljetni detalj i trendi dodatak bez kojeg ne možemo zamisliti proljeće.

Mašne su ove sezone također zavladale modnim svijetom i to svim njegovim područjima, od crvenog tepiha i modnih editorijala u magazinima, pa sve do ponude u popularnim high street trgovinama i ulicama gradova. Uz printove koji su se evć duboko udomaćili poput životinjskog printa i nezaobilaznog proljetnog klasika – točkica, mašne pripadaju svim modnim komadim: i odjeći i  modnim dodacima, pa čak i cipelama i tenisicama. One nisu rezervirane isključivo za elegantne večernje kombinacije, mašne su sada popularne i za svakodnevne outfite.

U slučaju da ne voliš sladunjavi romantični modni stil s nježnim mašnicama i ružičastim nijansama, ne brini jer mašne uopće ne moraju biti isključivo dio takvog stila. Postoje varijacije prilagođene rokerskom stilu, raznim alternativnim stilovima, ali i one rezervirane za elegantne i sofisticirane dame.

MAŠNE NA ODJEĆI

Mašne na odjeći procvat su doživjele ove sezone kada su preplavile haljine, bluze i košulje, rukave i ovratnike ističući svoju elegantnu i nježnu damsku stranu.