MuzikaShowbiz

Severina objavila novi album: Poslušajte premijerno pjesmu “Halo”

Atraktivna hrvatska pjevačica Severina napokon je objavila dugo očekivani spot za “Halo”, naslovnu pjesmu s novog albuma.

“Džaba sve kad je srce nedostupno”, poručila je Severina novom pjesmom za koju su muziku i tekst napisali Jala brat i Buba Corelli s kojima Severina već neko vrijeme uspješno sarađuje. Aranžman pjesme potpisuje RimDa, a režiju videospota Petar Pašić.

“Veoma sam uzbuđena, izaša’ je Halooo, napokon, sviđa mi se jer je bas cool”, napisala je Severina.

Severinin album “Halo” danas će biti dostupan u digitalnom izdanju na platformama Spotify, Deezer, iTunes, kao i na svim ostalim svjetskim platformama, dok će u fizičkom obliku, u izdanju Dallas Recordsa, biti dostupan u drugoj polovini februara.

Na novom albumu će se naći čak 17 pjesama od kojih je deset novih, a zbir pregleda preostalih sedam koje su već objavljene je više od 190 miliona YouTube pregleda. Autori na albumu su Jala Brat, Buba Corelli, Tonči i Vjekoslava Huljić, Dušan Bačić, Milan Laca Radulović, Saša Lazić, Damir Handanović, Miloš Roganović, Outsiders, Goran Ratković Rale, Giorgos Sampanis i Marina Tucaković.